Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΕΤΑ...  ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΓΙΟΥ – ΧΑΤΖΗΖΗΣΗ

Του Γιώργου Νούτσου


Τρείς μόλις μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Οι υποψήφιοι στην μονοεδρική των Γρεβενών, με πάθος και διάθεση, προσπαθούν να δηλώσουν δυναμικό παρόν στην κούρσα της διεκδίκησης, ευελπιστώντας να πείσουν για την ειλικρίνεια των λόγων και των προθέσεων τους

Επιτρέψτε μου στην σύντομη αυτή παρέμβασή μου, αποκλειστικά για λόγους ιδεολογικής ταύτισης αλλά και διαδρομής, να σταθώ μόνο στους υποψηφίους της κυβερνητικής παράταξης.

Τους σέβομαι και τους τιμώ όλους.

Τόσο ο Γιάννης Γιάτσιος, όσο και η Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση και ο Θανάσης Σταυρόπουλος, δίνουν από το περίσσσευμα της ψυχής τους στον αγώνα αυτό.

Επανειλημμένα έχω δημόσια εκφραστεί εξαιρετικά επαινετικά για εκείνους, που αποφασίζουν να εκθέσουν τον εαυτό τους και την ζωή τους στην δημόσια κριτική. Και μονο γι αυτό, τους αξίζει τιμή και σεβασμός

Περισσότερα...

 
Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...  ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ !

Του Γιώργου Νούτσου

Η αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή από τον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας, υπήρξε η αφορμή για ποικίλες αντιδράσεις – θετικές και αρνητικές – και δημόσιες αντεγκλήσεις, που ξεπέρασαν τα όρια του νοητού και αναμενόμενου, μη αποφεύγοντας πολλές φορές την ταύτισή τους με το ανόητο και ρυπαρό.

Με γνωστή και δηλωμένη την προσωπική μου άποψη για τον Κώστα Καραμανλή, πιθανότατα οι θέσεις που θα εκφράσω, να επιχειρηθεί να προσπεραστούν ως καθαρά υποκειμενικές και φίλιες, άρα ως μη πειστικές, αντιτείνω όμως στην πιθανότητα αυτή, το πόσο αντικειμενικές μπορεί να είναι οι αντίθετες εκφραζόμενες απόψεις, που πολύ λογικά αποτυπώνουν την βιωματική, κομματική, προσωπική και κατ επέκταση υστερόβουλη άποψη εκείνων οι οποίοι τις εκφράζουν.

Περισσότερα...

 
Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΓΡΕΒΕΝΑ... ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ

Του Γιώργου Νούτσου*

Μια προσέγγιση όχι τεχνοκρατική με αριθμούς και δεδομένα, αλλά πρωτίστως πραγματιστική, με στοιχεία αλήθειας, αλλά και έντονου συναισθήματος, θεωρώ,  πως στη  φάση αυτή, είναι απολύτως αναγκαία, για να αντιληφθούμε τι θησαυρό έχουμε στα χέρια μας, πράγμα, που πολλοί δεν δείχνουν δυστυχώς, να έχουν ακόμα κατανοήσει.

Ο Νομός Γρεβενών, δεν είναι απλά μια γεωγραφική ενότητα στον Ελλαδικό χάρτη, καθώς τυχαίνει να συναποτελείται από πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που του προσδίδουν αξία και πολυτιμότητα μοναδική.

Από την μια, είναι οι άνθρωποί του, σαν από πάντα γαλουχημένοι, που μπορούν και συνδυάζουν μαεστρικά το κιμπαριλίκι των ανθρώπων της υπαίθρου, με τον κοσμοπολιτισμό ανθρώπων μεγάλων και φωτεινών αστικών κέντρων.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές