Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΚΟΥ…

Του Γιώργου Νούτσου


Μαζί πορευτήκαμε δεκαετίες τώρα. Κι όταν εσύ δεν με γνώριζες, από τα 15 μου κιόλας χρόνια, εγώ έδινα την δική μου μάχη – μαθητής ακόμα – σαν πρόεδρος του 15μελούς στο Λύκειο όπου φοιτούσα, με την σημαία της ΜΑΚΙ.

Φοιτητής της Νομικής στη συνέχεια δεν σταμάτησα τον αγώνα μου. Ενεργό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από το πρώτο κιόλας έτος, Πρόεδρος των Επιτροπών Έτους όλα τα επόμενα χρόνια και δραστήριο μέλος της Γραμματείας Φοιτητικού της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου, σε χρόνια δύσκολα, να παραλάβουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο απαξιωτικό 6% και να την πάμε, μέχρι την αποφοίτησή μου, πρώτη δύναμη με ποσοστό 35%.

Από το 1996 και για τρία χρόνια Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρεβενών.

Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος το 1998 με τον Νίκο Τζήρο.

Υποψήφιος πολιτευτής το 2000 με τη ΝΔ, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις Εσωκομματικές Εκλογές με μεγάλη διαφορά για το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή Γρεβενών.

Υποψήφιος Δήμαρχος το 2002 με ποσοστό 49% από την πρώτη Κυριακή.

Δήμαρχος το 2006 με το συντριπτικό ποσοστό του 59% από την πρώτη Κυριακή.

Περισσότερα...

 
Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ;;;

Του Γιώργου Νούτσου


Δασταμάνης, Κουπτσίδης, Ντάγκα, Παλάσκας, Παπαδόπουλος.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Γρεβενών στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαίου.

Όλοι τους, με πλούσιο παρελθόν και παρόν, που θα αποτελέσουν τον ασφαλέστερο οδηγό για την κρίση των συνδημοτών μας. Μια κρίση που θα σηματοδοτήσει το μέλλον τους… καθιστώντας το επώδυνο για τους τέσσερεις από αυτούς, αλλά πολύ φωτεινό κι ελπιδοφόρο για τον πέμπτο της παρέας, που βαθιά πιστεύω, πως θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Οι πολίτες - ακριβώς επειδή τυχαίνει να ζούμε σε έναν τόπο μικρό - γνωρίζουν πολύ καλά τους υποψηφίους.

Γνωρίζουν τα προτερήματα και τις ελλείψεις του καθένα. Το έργο ή την ανεπάρκειά του. Τις δυνατότητες ή τις αδυναμίες του. Την συνέπεια ή την ασυνέπεια των λόγων του.

Περισσότερα...

 
Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ

Του Γιώργου Νούτσου


Ο συνδυασμός μας «ΓΡΕΒΕΝΑ – ΔΗΜΟΣ Για Όλους», έδωσε λίγες μέρες πριν στην δημοσιότητα τον Προγραμματικό του Λόγο. Το Δεσμευτικό πλαίσιο Αρχών αλλά και Προτάξεων, με βάση τα οποία θα λειτουργήσουμε, εφόσον οι πολίτες μας δώσουν την εντολή να αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Γρεβενών τα χρόνια που ακολουθούν. Ένα δωδεκασέλιδο Συμβόλαιο Τιμής, που συνυπογράφουμε με κάθε πολίτη χωριστά και προδιαγράφει με σαφήνεια την ιεράρχηση των στόχων που έχουμε θέσει και που η επίτευξή τους θα αποτελέσει την εμμονική σπουδή κάθε μας πολιτικής.

Προς διευκόλυνση κάθε αναγνώστη, θα επιχειρήσω όσο πιο συνοπτικά γίνεται, μια κωδικοποίηση του Προγράμματός μας, ώστε να μπορέσει ο καθένας να αντιληφθεί, πως δεν πρόκειται απλά για μια σειρά από συνθήματα, που σκόρπια ρίχτηκαν στον αέρα, αλλά για το αποτέλεσμα μιας κοπιαστικής και εμπεριστατωμένης δουλειάς των μελών και του επικεφαλής του συνδυασμού μας, που έρχεται και προδιαγράφει με σαφήνεια το νέο ξεκίνημα που φιλοδοξούμε να κάνουμε για τα Γρεβενά της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές