Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ

Του Γιώργου ΝούτσουΤους μήνες που προηγήθηκαν, ρίχτηκαν στο προεκλογικό τραπέζι τα πάντα. Όλοι οι μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν επαρκώς. Όλα τα μέσα – δυστυχώς πέραν της ηθικής πολλά από αυτά – κλήθηκαν να επιτελέσουν τον ρόλο τους, που δεν ήταν άλλος από τον εκμαυλισμό των συνειδήσεων και την υφαρπαγή της ψήφου.

Κι όταν η πειθώς και τα επιχειρήματα δεν απέδωσαν, επιστρατεύτηκαν αυτά τα άλλα «επιχειρήματα» , της δια «ροπάλου» πειθούς, με υποσχέσεις, πιέσεις, χάρες, αλλά και «έμπρακτες προειδοποιήσεις»  προς επαγγελματίες της πόλης μας, να συντρέξουν και να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους, αλλιώς «κομμένη η συνεργασία»………..!!!!

Περισσότερα...

 
Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

Του Γιώργου Νούτσου

Πρώην Δημάρχου Γρεβενών & Υποψ. Δημοτικού Συμβούλου


Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης και το τοπίο έχει απόλυτα ξεκαθαρίσει. Οι πολίτες των Γρεβενών, έχουν κάνει την επιλογή τους . Πήραν την οριστική τους απόφαση. Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να στριμώχτηκαν, να πιέστηκαν, να μπήκαν σε διλήμματα ηθικά και όποια άλλα, όμως, η απόφασή τους είναι μια και δεν αλλάζει …

Στηρίζουν τον συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΣ Για Όλους» και επιλέγουν για Δήμαρχό τους τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Η απόφασή τους αυτή, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την έντεχνα καλλιεργημένη παραφιλολογία, που μας ήθελε ασθμαίνοντας να ακολουθούμε κι όχι να τραβάμε μπροστά. Απαντά όμως, στην βαθιά υποσυνείδητη επιθυμία καθεμιάς και καθενός, για μια πορεία ανάταξης και ανάπτυξης του Δήμου μας, που μόνο η δική μας δοκιμασμένη συνταγή είναι ικανή να προσφέρει.

Περισσότερα...

 
Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΦΙΛΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕ, ΑΚΟΥ ΚΙ ΕΣΥ…

Του Γιώργου Νούτσου


Τα προηγούμενα χρόνια, μαζί δεν πορευτήκαμε. Κοινές μάχες, δεν δώσαμε. Από άλλα μετερίζια διαλέξαμε να δώσουμε τους αγώνες μας. Βλέπεις, η κοσμοθεωρία μας διαφορετική. Πως θα μπορούσαμε άλλωστε όλοι να συμφωνούμε σε όλα;

Παρ όλα αυτά, μόχθησες και μόχθησα. Κοινή ήταν η στόχευση στο μυαλό μας… Θέλαμε, ο πολύπαθος τόπος μας θα πορευτεί καλύτερα. Τουλάχιστον συμφωνούσαμε σ αυτό… Και είναι αυτό, το ίδιο ακριβώς πράγμα, που σήμερα μας ενώνει - σε έναν αγώνα υπαρξιακό κυριολεκτικά - για την επιβίωση του τόπου μας.

Εγώ, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα την προσωπική μου υπέρβαση, καθώς πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, τοποθέτησα τα Γρεβενά και την πορεία τους στο μέλλον.  Επέλεξα τον άνθρωπο με τον οποίο κοινό όραμα θα μοιραζόμασταν, αδιαφορώντας, αν η συνείδηση του κόσμου μας είχε ταγμένους, άλλον να ασπάζεται τον αναμμένο Πυρσό κι άλλον τον πράσινο Ήλιο.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές