Δραστηριότητα - Σχόλια Επικαιρότητας
AddThis Social Bookmark Button

... ΣΤΥΛΙΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

(Σχόλιο του Γιώργου Νούτσου)... οι ανθρωποι ειναι ανεκδιηγητοι ! Πολιτικος κοσμος κ ΜΜΕ επεσαν να φανε ζωντανο τον Στυλιο, επειδη θεωρησε σκοπιμο να στιγματισει τη συμπεριφορα κ τα λογια της παντα προκλητικης Κανελλη. Ακουσα κ ξανακουσα το σχετικο αποσπασμα στη Βουλη. Ο Κασιδιαρης χρησιμοποιηθηκε περισσοτερο σαν "λεκτικος μπαμπουλας", την ωρα που η Κανελλη, ασταματητη και προκλητικη, με λοιδωρια, φωνασκιες κ εμπαιγμους, αντιπαρετιθετο δηθεν πολιτικα με τον Στυλιο !!! Μια λεκτικη υπερβαση, που προφανως καταδεικνυει αγανακτηση, που ομως ακολουθουνταν αμεσα απο την αναιρεση της, την ωρα που ο Στυλιος αυτο που επικαλουνταν, στην στιγμη το αναιρουσε, λεγοντας πως ο ιδιος δεν θα γινονταν ποτε Κασιδαρης !!!

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Σχόλια Επικαιρότητας
AddThis Social Bookmark Button

ΑΘΩΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ …!

(Δήλωσή μου μετά την ομόφωνη αθώωσή μου από το Τριμελές Πλημ/κείο Γρεβενών)


Με εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και με προσήλωση στο Σύνταγμα , τους Νόμους και τους θεσμούς  της Ελληνικής πολιτείας, πορεύθηκα στη μέχρι τώρα ζωή μου.

Πάντα πίστευα, πως το φως έχει μια μοναδική ικανότητα να νικά το σκοτάδι, προσπερνώντας τις μεθοδεύσεις ορισμένων και καθιστώντας την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα απόλυτο νικητή, απέναντι στο ανυπόστατο ψέμα, τις μεθοδεύσεις, τη λάσπη, την κακοήθεια και τη συκοφαντία.

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημ/κείου Γρεβενών, με την οποία κρίθηκα ομόφωνα αθώος για τις κατηγορίες της παρότρυνσης υφισταμένων σε τέλεση αξιόποινης πράξης και της  παθητικής δωροδοκίας, επιβεβαιώνει περίτρανα τους παραπάνω ισχυρισμούς μου.

Η αλήθεια, όσο κι αν συνθλίβεται και πονά, στο τέλος κυριαρχεί ! Έξαλλου, γέννα χωρίς πόνους δεν νοείται...! Όπως κάθαρση, χωρίς πίστη και αγώνα ! Νέμεσις, χωρίς επιβολή καθαρτήριου "πόνου" και "εξαγνιστικής τιμωρίας" !!! Η αλήθεια είναι φως και το φως αλήθεια. Πάντα κυριαρχούν !!!!!!!

Όσον με αφορά, παρότι κερδήθηκε αυτή τη μάχη, θα συνεχίσω με το ίδιο πείσμα τον αγώνα, για να κερδίσω και τον πόλεμο, σε μια συνέχεια δύσκολη και απαιτητική, πιστός στο συμβόλαιο τιμής, που κάποια στιγμή συνυπογράψαμε με τους Γρεβενιώτες και με μόνη μου επιδίωξη να τους αποδείξω, πως δεν έσφαλαν κατ ελάχιστον στην επιλογή τους εκείνη.

Θα είμαι κοντά τους, πιστός υπηρέτης της αλήθειας και των συμφερόντων του τόπου μας.

Γιώργος Νούτσος

πρ. Δήμαρχος Γρεβενών

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές