Δραστηριότητα - Συνεντεύξεις
AddThis Social Bookmark Button

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ DELI AHMET


http://www.paratiritis-news.gr/details.php?id=170935

 
Δραστηριότητα - Συνεντεύξεις
AddThis Social Bookmark Button

«Η ΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ»…!

(Συνέντευξη για το θέμα της ΔΕΥΑΓ )

Του Γιώργου Νούτσου

Θα ξεκινήσω, με την απάντηση που έδωσα στο kozan gr, όταν με ρώτησε για το, αν και πότε, σκοπεύω να απαντήσω στις δηλώσεις του κου Κουπτσίδη σχετικά με τη ΔΕΥΑΓ. Την ανήρτησα στον τοίχο  του προφίλ μου στο fb, στις 26/1, μια μέρα δηλαδή μετά τις επίμαχες δηλώσεις… Απάντησα λοιπόν…

«Γιατί θα έπρεπε να απαντήσω ή γιατί θα πρέπει να απαντώ κάθε φορά, που ο αγαπητός Δήμαρχος επιλέγει να εκστασιάζεται στα ΜΜΕ.. Έξαλλου το βρίσκω αδόκιμο, όταν όλη αυτή η ιστορία βρίσκεται ήδη με δική μου πρωτοβουλία σε επίπεδο δικαστικής διερεύνησης , να ασκούμε πολιτική εντυπώσεων με κραυγές και αναθέματα. Η απάντηση μου θα ʽρθει, την ώρα όμως που εγώ θα επιλέξω και σίγουρα όχι,  όταν το αναζητούν οι ανάγκες επικοινωνίας τoυ κ. Κουπτσίδη κ των Μέσων Ενημέρωσης...! Εξάλλου, μη ξεχνάτε, πως τα λαϊκά δικαστήρια έχουν προ πολλού αποτελέσει παρελθόν. Δεν θα τα επαναφέρουμε εμείς, επειδή έτσι εξυπηρετεί τους στόχους κάποιων ! Θα έρθει η ώρα των φυσικών δικαστών να αποδώσουν ευθύνες, σε όσους κριθεί ότι - με όποιο τρόπο - παρανόμησαν ...είτε στη ΔΕΥΑΓ, είτε οπουδήποτε αλλού . Εγώ είμαι ο καταγγέλλων ...Κι αυτό να μην το ξεχνάτε ποτέ...»

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Συνεντεύξεις
AddThis Social Bookmark Button

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΚΕΓ

Γιώργος Νούτσος        

                                                    

Λίγες μέρες πριν, μου τηλεφώνησε ο κος Κόραβος και μου ζήτησε να πάρω μέρος σε μια επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΚΕΓ, γιατί ήθελαν, όπως μου είπε, ενόψει της σύνταξης του Ισολογισμού της εταιρίας, να τους δώσω κάποιες διευκρινήσεις για ζητήματα, που ανάγονταν στη διοίκηση της προηγούμενης περιόδου.

Χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό, παραβρέθηκα στο Διοικητικό Συμβούλιο και όντως όπου μπορούσα, έδωσα διευκρινήσεις, που θεωρώ πως σε κάποιο βαθμό απάντησαν σε απορίες που είχαν δημιουργηθεί. Απ την άλλη όμως διαπίστωσα και την προχειρότητα με την οποία προσέγγιζαν συγκεκριμένα ζητήματα, ακροβατώντας επικίνδυνα ανάμεσα στην – συνειδητή ή όχι, δεν το γνωρίζω – επιλογή κατασκευής υπευθύνων ή και ενόχων με την αποδοχή «ενδείξεων» κατ αυτούς επαρκών (κατ εμέ παντελώς ανύπαρκτων όμως), για να προσφύγουν στον Εισαγγελέα, με επιχειρήματα καταφανώς αυθαίρετα, παιδαριώδη και επιπόλαια.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Συνεντεύξεις
AddThis Social Bookmark Button

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Συνεντεύξεις
AddThis Social Bookmark Button

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Γιώργος Νούτσος

Όλοι οι Γρεβενιώτες, εδώ και τρεις μήνες, γίνονται μάρτυρες μιας λυσσαλέας προσπάθειας, να αμαυρωθεί το έργο, κυρίως όμως η υπόληψη, τόσο η δική μου όσο και των συνεργατών μου, για το έργο το οποίο επιτελέσαμε τα 4 προηγούμενα χρόνια.

Δίνεται τεχνηέντως η εντύπωση, πως περάσαμε ξαφνικά στην εποχή των «καθαρών και άσπιλων», - τέτοιος μόνο ο Χριστός υπήρξε και κανείς άλλος - ικανών να καθάρουν το δικό μας, υποτίθεται, «βρώμικο παρελθόν»… Οτιδήποτε πριν απ το σήμερα, χαρακτηρίζεται εκ προοιμίου, γκρίζο και επιλήψιμο, ώστε να δικαιολογηθούν κινήσεις «κάθαρσης» και «προγραφών».

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές