Δραστηριότητα
AddThis Social Bookmark Button

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

Μια ιστοσελίδα, όπως αυτή, καλείται να εξυπηρετήσει πολλαπλές ανάγκες. Επιδίωξή μου είναι, να μου δοθεί η δυνατότητα μέσα από την αμεσότητα, την επικοινωνία και την ενημέρωση, να χτίσω με τους επισκέπτες της σχέσεις ειλικρίνειας, συνέπειας και εμπιστοσύνης.


Η εμπειρία μου των οκτώ χρόνων στην Αυτοδιοίκηση και πολλών ακόμα προγενέστερων στον ενεργό κομματικό στίβο, καθώς και η απόλυτη νοητική, ψυχική, συναισθηματική και ενσυνείδητα ρεαλιστική ταύτισή μου με την πολιτική, με νομιμοποιούν πιστεύω, να παρεμβαίνω στα τοπικά και γενικότερα πολιτικά ζητήματα, με δράσεις, συνεντεύξεις και αρθρογραφία.

Στόχος; η πρόκληση ενός γενικότερου προβληματισμού κι ενός ανοιχτού και ελεύθερου διαλόγου, για θέματα της επικαιρότητας που προκαλούν, ενοχλούν, προβληματίζουν και επηρεάζουν κατ επέκταση, με κάθε τρόπο την καθημερινότητά μας.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Πολιτική δράση
AddThis Social Bookmark Button

SYNANTHSH ME ANTONH SAMARA

 

Με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εγκαινίασε την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία από την πόλη των Γρεβενών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος την Παρασκευή 1-10-2010.

Υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο Δημαρχείο Γρεβενών, ο κ. Δήμαρχος τού δώρισε εκδόσεις του Δήμου και καλάθι με τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας, ενώ είχαν την ευκαιρία μιας ουσιαστικής κατ’ ιδίαν συζήτησης για τις πολιτικές εξελίξεις.

 Ο κ. Σαμαράς μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης τα εξής: «Θέλω κι εγώ να πω για τον Δήμαρχο και να το δηλώσω έτσι ξεκάθαρα ότι υπάρχει και αγάπη κι εμπιστοσύνη κι ευχαριστίες για το έργο που έχει κάνει και ταυτόχρονα να πω ότι προς το αύριο μαζί θα πηγαίνουμε».

 
Δραστηριότητα - Πολιτική δράση
AddThis Social Bookmark Button

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΙΡΕΤΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Του Γιώργου Νούτσου

Η αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει σήμερα τεράστια προβλήματα, κυρίως θεσμικά κ οικονομικά, που καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη την εκπλήρωση του σημαντικού διαχειριστικού, αναπτυξιακού κ κοινωνικού της ρόλου.

Με το πρόγραμμα Καλλικράτης, οι βασικές αρχές του οποίου λίγες μόλις μέρες πριν παρουσιάστηκαν, επιχειρείται να επανασχεδιαστεί η λειτουργία της αυτοδιοίκησης, με τη δημιουργία μεγαλύτερων αυτοδιοικητικών μονάδων, την κατάργηση των Νομαρχιών, τη θέσπιση της Περιφερειακής αιρετής Αυτοδιοίκησης, την ανακατανομή των Κρατικών αρμοδιοτήτων κ φυσικά την ενίσχυση της οικονομικής της αυτοτέλειας. Δε θα μπω στον πειρασμό, τουλάχιστον σήμερα, να σταθώ κριτικά, στο κατά πόσο ο Καλλικράτης, έτσι όπως σχεδιάζεται κ προωθείται, είναι ικανός να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών...

Περισσότερα...

 
Επιλογές