Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button
ΕΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

του Γιώργου Νούτσου

Τώρα που ο κουρνιαχτός έπεσε, μπορώ να κάνω μια αποτίμηση τις συνέντευξης Μητσοτάκη και της κόντρας του με την Ολλανδή δημοσιογράφο...
Κατά πρώτον, απευθυνόμενος προς τους κάθε λογής "ευκολοκριτικάριους", που απέδωσαν στον Πρωθυπουργό έλλειψη ψυχραιμίας και μη τήρηση των κανόνων του πολιτικού savoir vivre, έχω να πω, πως προφανώς φόρεσαν τα γυαλιά της κριτικής τους σκέψης ανάποδα.
Το αντιπολιτευτικό μένος ξεπέρασε την κοινή λογική. Ο φιλοξενούμενος και δη η Ολλανδή δημοσιογράφος όφειλε να σεβαστεί τον χώρο φιλοξενίας και να διατυπώσει την ίδια ερώτηση με τρόπο ευγενή και χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς...
Ψεύτης ο Πρωθυπουργός της χώρας; Με την λογική αυτή, όλοι οι πολιτικοί πιθανά ψεύτες είναι...για πολλά θέματα. Το ζήτημα είναι πως τεκμηριώνεται εκείνη τη στιγμή ο χαρακτηρισμός, πέρα από μια γενικόλογη καταγγελτική τοποθέτηση...Και δεν τεκμηριώθηκε τίποτα απολύτως.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΛΙΑΚΑ…

ΕΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΟ “ΤΕΛΟΣ”, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ..!

Του Γιώργου Νούτσου*

Σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κος Γιώργος Κασαπίδης υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ, του έργου του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα, συνολικού προυπολογισμού άνω των 10.000.000 € !

Μέρα σημαντική η σημερινή γι αυτό και η ξέχωρη επισήμανση της ημερομηνίας.

Είναι η μέρα, που λήγει θετικά ένας αγώνας που ξεκίνησε 14 χρόνια πριν…

Αλλά και η μέρα, που ένας άλλος αγώνας ξεκινάει, για την υλοποίηση του μεγαλεπήβολου οραματικού αυτού έργου.

Μπορεί ο Ουίνστον Τσώρτσιλ να έλεγε, πως η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή, όμως στην δική μας περίπτωση, το βέβαιο είναι, πως αυτή η νίκη δεν έχει ηττημένους…

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ… ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ

Του Γιώργου Νούτσου*Με την παρέμβασή μου αυτή απευθύνομαι σε όλους εκείνους, που απεχθάνονται το βρώμικο παρασκήνιο, μοχθούν για την αλήθεια, δεν παύουν να την αναζητούν και έχουν την διάθεση να αφιερώσουν ελάχιστο έστω από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να την κάνουν κτήμα τους.


Αυτό ζητώ λοιπόν σήμερα από εσάς φίλοι μου. Να αφιερώσετε αυτό τον λίγο πολύτιμο χρόνο σας για να κατανοήσετε, πόσο εύκολα, με ποιες μεθόδους και σε πόσο χρόνο είναι δυνατόν, να βρεθεί ένας άνθρωπος ΑΔΙΚΑ και ΑΝΑΙΤΙΑ (και στην προκειμένη περίπτωση ο γράφων), που αρχές του 2010, πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου της ΔΕΥΑΓ και συνέβαλε καταλυτικά στο να τιμωρηθούν παραδειγματικά αρκετοί εκ των πρωταγωνιστών, να προσπαθεί να περισώσει την αξιοπρέπειά του, την ηθική του, τις πολιτικές του στοχεύσεις, την υγεία του και να περιφρουρήσει την οικογένειά του και  τελικά… την ίδια του τη ζωή.


Ο λόγος μου σήμερα, θα είναι περισσότερο απτός και συγκεκριμένος...

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές