Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ;;;

Του Γιώργου Νούτσου


Δασταμάνης, Κουπτσίδης, Ντάγκα, Παλάσκας, Παπαδόπουλος.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Γρεβενών στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαίου.

Όλοι τους, με πλούσιο παρελθόν και παρόν, που θα αποτελέσουν τον ασφαλέστερο οδηγό για την κρίση των συνδημοτών μας. Μια κρίση που θα σηματοδοτήσει το μέλλον τους… καθιστώντας το επώδυνο για τους τέσσερεις από αυτούς, αλλά πολύ φωτεινό κι ελπιδοφόρο για τον πέμπτο της παρέας, που βαθιά πιστεύω, πως θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Οι πολίτες - ακριβώς επειδή τυχαίνει να ζούμε σε έναν τόπο μικρό - γνωρίζουν πολύ καλά τους υποψηφίους.

Γνωρίζουν τα προτερήματα και τις ελλείψεις του καθένα. Το έργο ή την ανεπάρκειά του. Τις δυνατότητες ή τις αδυναμίες του. Την συνέπεια ή την ασυνέπεια των λόγων του.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ

Του Γιώργου Νούτσου


Ο συνδυασμός μας «ΓΡΕΒΕΝΑ – ΔΗΜΟΣ Για Όλους», έδωσε λίγες μέρες πριν στην δημοσιότητα τον Προγραμματικό του Λόγο. Το Δεσμευτικό πλαίσιο Αρχών αλλά και Προτάξεων, με βάση τα οποία θα λειτουργήσουμε, εφόσον οι πολίτες μας δώσουν την εντολή να αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Γρεβενών τα χρόνια που ακολουθούν. Ένα δωδεκασέλιδο Συμβόλαιο Τιμής, που συνυπογράφουμε με κάθε πολίτη χωριστά και προδιαγράφει με σαφήνεια την ιεράρχηση των στόχων που έχουμε θέσει και που η επίτευξή τους θα αποτελέσει την εμμονική σπουδή κάθε μας πολιτικής.

Προς διευκόλυνση κάθε αναγνώστη, θα επιχειρήσω όσο πιο συνοπτικά γίνεται, μια κωδικοποίηση του Προγράμματός μας, ώστε να μπορέσει ο καθένας να αντιληφθεί, πως δεν πρόκειται απλά για μια σειρά από συνθήματα, που σκόρπια ρίχτηκαν στον αέρα, αλλά για το αποτέλεσμα μιας κοπιαστικής και εμπεριστατωμένης δουλειάς των μελών και του επικεφαλής του συνδυασμού μας, που έρχεται και προδιαγράφει με σαφήνεια το νέο ξεκίνημα που φιλοδοξούμε να κάνουμε για τα Γρεβενά της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ … ΣΑΝ ΕΝΑΣ

Του Γιώργου Νούτσου

Πόσα και πόσα σενάρια δεν διακινήθηκαν από το ξεκίνημα του αγώνα αυτού για πρόσωπα, συνδυασμούς, πολιτικές και προγράμματα…

Πολλά από αυτά φυσικά, δεν ήταν αβάσιμα, αφού έβρισκαν έρεισμα στις θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες συντοπιτών μας, στην διάθεσή τους να θέσουν εαυτόν, γνώσεις και εμπειρία στην κρίση των συμπολιτών μας  και στις συντονισμένες τους κινήσεις να επικοινωνήσουν το μήνυμά τους με συγκεντρώσεις φίλων, συνεντεύξεις και πλούσια αρθρογραφία.

Οδεύοντας προς την τελική ευθεία των Αυτοδιοικητικών εκλογών, το προεκλογικό πεδίο δείχνει πια να ξεκαθαρίζει. Μπορεί λιγότεροι συνδυασμοί από τους αναμενόμενους να παραμένουν στον στίβο του εκλογικού ανταγωνισμού, όμως, θεωρώ, πως όλη αυτή η ευγενής και δημοκρατική άμιλλα που επιδείχτηκε, άφησε ένα πολύ ισχυρό θετικό αποτύπωμα…

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές