Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button


ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΜΕΡΑ- ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

 

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Γρεβενών την Παρασκευή 28-5-2010 η σύμβαση για το σημαντικότατο έργο της Ανάπλασης του Πάρκου Μέρα- του μεγαλύτερου κοινόχρηστου χώρου στην πόλη μας, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Νούτσος και η ανάδοχος κοινοπραξία υπέγραψαν το έργο που έχει ορίζοντα εκτέλεσης τους 18 μήνες, ενώ ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως το έργο που θα αλλάξει την είσοδο των Γρεβενών, θα ολοκληρωθεί σε συντομότερο χρόνο.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Επιστολή – παρέμβαση έστειλε ο  Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, στις 25-5-2010, αμέσως μόλις ενημερώθηκε από τους  κερασοπαραγωγούς Αμυγδαλιών Γρεβενών, προς την  Διοίκηση του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα την καταγραφή των ζημιών και την γρήγορη καταβολή αποζημιώσεων.

 

 

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Γρεβενών τονίζει πως η  καταστροφή της παραγωγής από την κακοκαιρία σε συνδυασμό  με την τραγική οικονομική συγκυρία και το υψηλό κόστος  ζωής που συνεπάγεται, δημιουργεί πρόβλημα κυριολεκτικά επιβίωσης στους κερασοπαραγωγούς, ώστε να είναι απαραίτητη η άμεση καταβολή αποζημιώσεων.

 

 

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

 

Κύριοι,

 

    Ενημερώθηκα σήμερα από τους Κερασοπαραγωγούς του Τ.Δ. Αμυγδαλιών του Δήμου Γρεβενών, για το γεγονός της σχεδόν ολοκληρωτικής καταστροφής της παραγωγής τους (αγγίζει 90%) από τις πρόσφατες κατακλυσμιαίες βροχές και χαλαζοπτώσεις, που έπληξαν την περιοχή.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

 
«Η Γενοκτονία ως εθνικό και διεθνές ζήτημα» ήταν το θέμα της ιδιαίτερου ενδιαφέροντος ομιλίας του Φάνη Μαλκίδη, μέλους της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών, την Κυριακή 23-5-2010 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.
Ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης έκανε μια ζωντανή και παραστατική περιγραφή του ζητήματος, χρησιμοποιώντας σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας την Πέμπτη 20-5-2010 η σύμβαση ενός μεγάλου και ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας έργου για τα Γρεβενά, της προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων compact επεξεργασίας αστικών λυμάτων για τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Βατολάκκου, της Ροδιάς και του Μεγάλου Σειρηνίου.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών, με το έργο αυτό συνεχίζεται η κατασκευή των βιολογικών καθαρισμών, αποδεικνύοντας τη συνειδητή και κατασταλαγμένη πολιτική της Δημοτικής Αρχής σε θέματα περιβάλλοντος.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΡΟΥΚΗ 

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού ο Δήμος Γρεβενών
τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας διοργανώνοντας Έκθεση Ζωγραφικής
της Ζωής Γερούκη και της Αναστασίας Γκοβεδάρου, το βράδυ του Σαββάτου 8-5-2010.

Μέσα από την ευαίσθητη και φωτεινή εικαστική παρουσία των δύο δημιουργών
εκφράστηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι σχέσεις αισθητικής δημιουργίας
μεταξύ μητέρας και κόρης.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του
στην καλλιτεχνική προσφορά της κ. Γερούκη και της κόρης της και
ταυτόχρονα αφιέρωσε την εκδήλωση στη μνήμη της 32χρονης  Αγγελικής Παπαθανασοπούλου
που δολοφονήθηκε την 5-5-2010 κατά τον εμπρησμό υποκαταστήματος τράπεζας στην Αθήνα.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές