Δραστηριότητα
AddThis Social Bookmark Button

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

Μια ιστοσελίδα, όπως αυτή, καλείται να εξυπηρετήσει πολλαπλές ανάγκες. Επιδίωξή μου είναι, να μου δοθεί η δυνατότητα μέσα από την αμεσότητα, την επικοινωνία και την ενημέρωση, να χτίσω με τους επισκέπτες της σχέσεις ειλικρίνειας, συνέπειας και εμπιστοσύνης.


Η εμπειρία μου των οκτώ χρόνων στην Αυτοδιοίκηση και πολλών ακόμα προγενέστερων στον ενεργό κομματικό στίβο, καθώς και η απόλυτη νοητική, ψυχική, συναισθηματική και ενσυνείδητα ρεαλιστική ταύτισή μου με την πολιτική, με νομιμοποιούν πιστεύω, να παρεμβαίνω στα τοπικά και γενικότερα πολιτικά ζητήματα, με δράσεις, συνεντεύξεις και αρθρογραφία.

Στόχος; η πρόκληση ενός γενικότερου προβληματισμού κι ενός ανοιχτού και ελεύθερου διαλόγου, για θέματα της επικαιρότητας που προκαλούν, ενοχλούν, προβληματίζουν και επηρεάζουν κατ επέκταση, με κάθε τρόπο την καθημερινότητά μας.

Μέσα από την παράθεση δεκάδων άρθρων, συνεντεύξεων, ομιλιών, φωτογραφιών και video, δίνεται στον καθένα η δυνατότητα να γνωρίσει την πορεία των πραγμάτων στα Γρεβενά, καθώς και τις απόψεις μου γι αυτά, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ένα θερμό καλωσόρισμα λοιπόν σε όλες και όλους.

Ευχή μου, κάποια στιγμή να πάψει η καχυποψία, να τερματιστεί η ανυποληψία και η δημόσια διαπόμπευση “όλων περί την πολιτικήν”, οδηγώντας την πολιτική και τους κοινωνούς της, εκεί που πραγματικά πρέπει και τους αναλογεί: στην ουσιαστική αναγνώριση του ρόλου τους, ως εκπροσώπων και εκφραστών της πλατιάς Κοινωνικής Συμμαχίας των Πολιτών και των Συμφερόντων τους.

Φιλικά

Γιώργος Νούτσος

 
Επιλογές