Δραστηριότητα - Συνεντεύξεις
AddThis Social Bookmark Button

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΚΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος με συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 11-11-2010, κάλεσε όλους τους Γρεβενιώτες να στηρίξουν ολόθερμα, στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, το συνδυασμό του Γιώργου Δακή.

«Οφείλουμε να στηρί­ξουμε τη "Συμμαχία των Πολιτών", τον Γιώργο τον Δακή και βέβαια, ε­δώ στα Γρεβενά, τον εξαίρετο φίλο και επιστήμονα τον Γιώργο Δασταμάνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος.

Ο κ. Νούτσος μίλησε με σκληρή γλώσ­σα, αναλύοντας το γιατί οι πολί­τες του Νομού Γρεβενών θα καταδικά­σουν τις αυτοδιοικητικές και πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης.


Πρώτα έδωσε έμφαση στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών και στα κριτήρια που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη το εκλογικό σώ­μα, προκειμένου να κά­νει την επιλογή του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκα­νε σε συγκεκριμένα έργα (Πνευματικό Σύστημα Αποκομιδής Απορριμμά­των, Δημοτική Πινακοθή­κη και Κοινωνικές Δομές) που ενώ ήταν πανέτοιμα, δεν προχώρησαν εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης. Η κυβέρνηση επέδειξε πολιτικό, κομματικό και κοινωνικό κυνισμό, αποστερώντας από την τοπική κοινωνία σημαντικά έργα και υποδομές, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε επίσης και τον πολιτικό χαρακτήρα της εκλογικής διαδικασίας λέγοντας πως: «Την πρώτη Κυριακή στάλθη­κε ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση για αλλαγή πολιτικής. Είναι σί­γουρο πως οι συμπολίτες μας δεν πρόκειται να επιβραβεύσουν ούτε τακτικές επιλεκτικών αποκλεισμών και κομματικού ρε­βανσισμού, ούτε πολιτι­κές αδιέξοδες που κατα­δικάζουν μια κοινωνία στην ύφεση και την υπα­νάπτυξη.

Τη δεύτερη Κυριακή, θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μας να πά­ρουν μαζικά μέρος στην εκλογική διαδικασία. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Το μήνυμα της καταδίκης των αυτοδιοικητικών και πολιτικών επιλογών της Κυβέρνησης πρέπει να είναι εκκωφαντικό».

 
Επιλογές