Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

“ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ”  – ΘΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ 

 Με αφορμή τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του “Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων”, τα όσα εντέχνως διαστρεβλώθηκαν, καλλιεργήθηκαν και διοχετεύτηκαν, καθώς επίσης και την απάντηση του Δημάρχου για το εν λόγω θέμα, όπως αυτή δημοσιεύτηκε σε τοπικές εφημερίδες της 4/5/2004, θα ήθελα να τοποθετηθώ, ξεκαθαρίζοντας μια για πάντα στόχους, προθέσεις, επιδιώξεις και φυσικά προτάσεις, που θα  βοηθήσουν, πιστεύω, στην κατεύθυνση, να χαράξουμε έναν κοινό δρόμο διεκδίκησης.

 –Το γεγονός και μόνο, ότι με πρωτοβουλία μας ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο το εν λόγω θέμα, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το ενδιαφέρον μας, να δοθεί λύση, σ ένα πρόβλημα, που, οι αστοχίες, η επιπολαιότητα και η αβασάνιστη τελικά στάση και κρίση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, δημιούργησαν.

Περισσότερα...

 
Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

 Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ...

 Του Γιώργου Νούτσου

 ...Κι εκεί που η αγωνία κορυφώνονταν, για το ποια θα είναι τελικά η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά, ήρθε η απόφαση να ταράξει τα νερά. Νίκος Τζήρος και Χρήστος Φώλιας. Χρήστος Φώλιας και Νίκος Τζήρος. Όπως κι αν τα τοποθετήσει κανείς, ένα είναι σίγουρο...η Νέα Δημοκρατία τη φορά αυτή πέτυχε διάνα.

 Κατάφερε με αυτή της την απόφαση, να αλλάξει άρδην το σκηνικό, που κάποιοι πολύ έντεχνα καλλιεργούσαν και προσπαθούσαν να στήσουν. Ένα σκηνικό, που προέβλεπε-εύκολα ή δύσκολα δεν έχει σημασία-την επικράτηση του σημερινού βουλευτή και υφυπουργού Λευτέρη Τζιόλα, έναντι των εσωκομματικών και όχι μόνο αντιπάλων του. Ένα σκηνικό, που προεξοφλούσε την κατάκτηση της μονοεδρικής από το ΠΑΣΟΚ, σε πείσμα του γενικότερου πολιτικού κλίματος αμφισβήτησης, τόσο της πολιτικής του όλα αυτά τα χρόνια, όσο πολύ περισσότερο της αποτελεσματικότητάς της, σε όφελος φυσικά  των πολιτών και του τόπου. Ένα σκηνικό, τέλος, που λειτουργούσε αποτρεπτικά στα στελέχη, τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και ενεργό δράση.

 Θεωρώ την απόφαση αυτή ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς λόγους...

Περισσότερα...

 
Ομιλίες
AddThis Social Bookmark Button

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ  ΣΤΗ  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ            

  Φίλες και φίλοι,

 Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι ποτέ δεν υπήρξα οπαδός της δι αλληλογραφίας, επικοινωνίας. Όμως λόγοι επαγγελματικοί  με υποχρεώνουν, να απουσιάζω δυστυχώς, σήμερα, από αυτή την τόσο σημαντική συνάντηση.

 Χαιρετίζοντας κατ αρχάς τους εκλεκτούς μας φιλοξενούμενους, τόσο τη Ζέτα Μακρή όσο και τον Λουκά Ανανίκα, για τους οποίους είναι γνωστό, πως τρέφω αισθήματα φιλίας και απέραντης συμπάθειας, επιτρέψτε μου να καταθέσω πολύ σύντομα κάποιες σκέψεις μου, ως συμβολή στην επιτυχή έκβαση του αγώνα, που πολύ σύντομα θα κληθούμε να δώσουμε.

 Είναι πλέον “τόπος κοινός”, ότι η ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό, τόσο για την παράταξη, την οποία όλοι μας υπηρετούμε, όσο και για την πολύπαθη Ελλάδα μας, που αρκετά ταλανίστηκε από τους εκσυγχρονιστικούς πειραματισμούς  του Σημίτη και των ανθρώπων του.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές