Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΜΠΑΛΑΟΥΡΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΟΤΟΥΣ…

Του Γιώργου Νούτσου


... ο Ξηρός σεναριογράφος, το Εθνικό θέατρο παραγωγός και ο Μπαλαούρας υμνητής του απόλυτου σκότους...!

Κάπως έτσι το φτωχικό μου μυαλό αντιλαμβάνεται την ιλαροτραγωδία των εξ Εξαρχείων "επαναστατών", που ζήλωσαν "δόξες" του παρελθόντος κι επιχειρούν σε συνεργασία αγαστή να μας στείλουν όλους στο φρενοκομείο της απέραντης, αρρωστημένης και άκρως επικίνδυνης θεώρησης τους για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και τις συνταγές κατάλυσης τους...

Κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους. Αρκεί να υπηρετούνται οι συνειδητοί ιδεολογικοί στόχοι με τους οποίους "ανδρώθηκαν", ζυμώθηκε η ψυχή τους και στη συνέχεια πιστά τους υπηρέτησαν στο πεζοδρόμιο, στο αντάρτικο πόλης, στις αιματοβαμμένες "εξεγέρσεις" τους, στην παροχή πολιτικής και ιδεολογικής κάλυψης, στη διαστροφή μιας αδήριτης και αναμφισβήτητης πραγματικότητας, που απόλυτα ξεκάθαρα, μέσα στο συντεταγμένο δικαιικο μας σύστημα - κομμάτι της οργάνωσης μιας ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας - έχει τη στοιχειώδη ευχέρεια να χαρακτηρίζει το φόνο φόνο και τους δράστες δολοφόνους !!!

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΧΑΡΑΞΕ ΗΔΗ..!

Του Γιώργου Νούτσου

Οι εκλογές αποτελούν παρελθόν. Η ΝΔ έχει πλέον ένα καινούργιο αρχηγό κι εναπόκειται σ αυτόν και μόνο, πραγματώνοντας όλα όσα επαγγέλθηκε στη διάρκεια της μακράς αυτής προεκλογικής περιόδου, να φτιάξει κυριολεκτικά από το μηδέν, έναν νέο, ευέλικτο, σύγχρονο και πειστικό πολιτικό οργανισμό, ικανό να αγγίξει με τις αλήθειες του, την οργάνωσή του, τον σαφή προγραμματικό του λόγο και τις διαυγείς ιδεολογικές του αναφορές, όλον εκείνο τον κόσμο, που απελπισμένα αναζητά αποκούμπι και στέγη, για να στεγάσει τις ανθρώπινες ανάγκες του για μια πολιτισμένη και αξιοπρεπή ζωή.

Η νίκη του Μητσοτάκη, όπως ήδη δείχνουν να εξελίσσονται τα πράγματα, δεν είναι μια ακόμα αλλαγή σελίδας στην ιστορία της Παράταξης. Αποτελεί ίσως το κρισιμότερο στοίχημα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας μας, καθότι, από το αν θα το κερδίσουμε ή θα το χάσουμε, θα εξαρτηθεί η ίδια η εθνική και πραγματιστική υπόσταση της χώρας μας.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Του Γιώργου Νούτσου


Με διάθεση καλοπροαίρετη και συναινετική, θέλω με αυτές μου τις σκέψεις να απευθυνθώ στους φίλους νεοδημοκράτες, αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία…

Στις 22 του Νοέμβρη δίνεται σε όλους μας μια χρυσή ευκαιρία.

Η ευκαιρία να αποδείξουμε πως νοιαζόμαστε για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και πως προσβλέπουμε σ αυτή, για την παλινόρθωση των ζωών μας, αλλά και της χώρας.

Δεν είναι αυτές οι εκλογές, οι κλασσικές κομματικές εκλογές, που αφορούν μόνο ένα κλειστό κομματικό ακροατήριο. Οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι εν δυνάμει εκλογές ανάδειξης του επόμενου Πρωθυπουργού της χώρας. Είναι κατά συνέπεια εκλογές που μας αφορούν όλους κι έτσι ακριβώς οφείλουμε να σταθούμε απέναντί τους !

Στις αλλοπρόσαλλες, τυχοδιωκτικές και επικίνδυνες πολιτικές του Σύριζα, αναζητείται μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή ! Αναζητείται ο φορέας εκείνος, που θα ανοίξει τα χέρια του και θ αγκαλιάσει με κοινωνική ευαισθησία και αξιοπρέπεια όλους όσους πληγώθηκαν, τιμωρήθηκαν, εκβιάστηκαν, λοιδορήθηκαν και απαξιώθηκαν, για να υποκύψουν σε επιτηδευμένα σιχαμερά τελεσίγραφα !

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…!

Του Γιώργου Νούτσου

Πρ. Δημάρχου Γρεβενών

Σε μια χώρα που καταρρέει, που στην ουσία δεν διαχειρίζεται πια τα του οίκου της, που δεν εχει κυβέρνηση, που οι Αριστεροί θαυματοποιοί αποδείχτηκαν πολιτικοί απατεώνες ολκής, απάτριδες και γονυκλινείς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο παρελθόν, ο κόσμος χάσκει ανήμπορος να αρθρώσει κουβέντα, να ελπίσει, να τολμήσει να ονειρευτεί…

Σ ένα έντεχνα νοθευμένο και νοσηρό κλίμα, όπου κυριαρχεί η προσωπική ιδιοτέλεια για καρέκλα, εξουσία, επιρροή και χρήματα, οι κυρίαρχες Ελληνικές Αρχές και Αξίες τείνουν να εξαφανιστούν, καθότι καιρό τώρα, αποτελούν στόχο ανοίκειας επίθεσης από Έσω και Έξω- θεσμικά κέντρα. Γνωρίζουν όλοι, πως ο ανυπόταχτος, αντιδραστικός και ασύμβατος με τους ρυθμούς τους Έλληνας, αν πρώτος «υποταχτεί», είναι βέβαιο, πως οι νέο-ταξικές επιλογές τους, δεν θα δυσκολευτούν να κυριαρχήσουν πανεύκολα, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο ολάκαιρο !

Είναι οι παραπάνω λόγοι κι όσοι εδώ και καιρό στην αρθρογραφία μου επαναλαμβάνω, που καθιστούν περισσότερο από ποτέ επιτακτική την ανάγκη να αντιδράσουμε. Παίρνω σαν ερέθισμα για να τοποθετηθώ τη διαδικασία για την εκλογή νέου Πρόεδρου στη Νέα Δημοκρατία, που βρίσκεται σε εξέλιξη….

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ… ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ !

Του Γιώργου Νούτσου


Θα μοιραστώ τις  σκέψεις μου μαζί σας, με διάθεση απόλυτα καλοπροαίρετη, επειδή πιστεύω, πως τελικά, ο στόχος όλων μας, πρέπει να είναι ένας και να είναι κοινός…! Το πώς θα καταφέρουμε να καταστήσουμε ικανή και πάλι τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη να ορθοποδήσει, να εκφράσει το μεγαλύτερο κομμάτι μιας κοινωνίας που δεινοπαθεί και με τη στήριξή της, να πάρει και πάλι κάποια κοντινή στιγμή τις τύχες της χώρας μας στα χέρια της !

Είναι σαφές πως δεν θα συμφωνήσουμε όλοι στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουμε τον στόχο, ούτε πολύ περισσότερο στο πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Κι αυτό γιατί το κάθε στέλεχος, μέλος ή απλός ψηφοφόρος - δικαιολογημένα - έχουν τις δικές τους προσλαμβάνουσες, τις δικές τους συμπάθειες, τα δικά τους ιδεολογικά προτάγματα και γιατί όχι, τα δικά τους συμφέροντα, που θα προσπαθήσουν μέσα από συγκεκριμένη επιλογή προσώπου να πραγματώσουν !

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές