Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Του Γιώργου Νούτσου


Με διάθεση καλοπροαίρετη και συναινετική, θέλω με αυτές μου τις σκέψεις να απευθυνθώ στους φίλους νεοδημοκράτες, αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία…

Στις 22 του Νοέμβρη δίνεται σε όλους μας μια χρυσή ευκαιρία.

Η ευκαιρία να αποδείξουμε πως νοιαζόμαστε για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και πως προσβλέπουμε σ αυτή, για την παλινόρθωση των ζωών μας, αλλά και της χώρας.

Δεν είναι αυτές οι εκλογές, οι κλασσικές κομματικές εκλογές, που αφορούν μόνο ένα κλειστό κομματικό ακροατήριο. Οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι εν δυνάμει εκλογές ανάδειξης του επόμενου Πρωθυπουργού της χώρας. Είναι κατά συνέπεια εκλογές που μας αφορούν όλους κι έτσι ακριβώς οφείλουμε να σταθούμε απέναντί τους !

Στις αλλοπρόσαλλες, τυχοδιωκτικές και επικίνδυνες πολιτικές του Σύριζα, αναζητείται μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή ! Αναζητείται ο φορέας εκείνος, που θα ανοίξει τα χέρια του και θ αγκαλιάσει με κοινωνική ευαισθησία και αξιοπρέπεια όλους όσους πληγώθηκαν, τιμωρήθηκαν, εκβιάστηκαν, λοιδορήθηκαν και απαξιώθηκαν, για να υποκύψουν σε επιτηδευμένα σιχαμερά τελεσίγραφα !

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…!

Του Γιώργου Νούτσου

Πρ. Δημάρχου Γρεβενών

Σε μια χώρα που καταρρέει, που στην ουσία δεν διαχειρίζεται πια τα του οίκου της, που δεν εχει κυβέρνηση, που οι Αριστεροί θαυματοποιοί αποδείχτηκαν πολιτικοί απατεώνες ολκής, απάτριδες και γονυκλινείς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο παρελθόν, ο κόσμος χάσκει ανήμπορος να αρθρώσει κουβέντα, να ελπίσει, να τολμήσει να ονειρευτεί…

Σ ένα έντεχνα νοθευμένο και νοσηρό κλίμα, όπου κυριαρχεί η προσωπική ιδιοτέλεια για καρέκλα, εξουσία, επιρροή και χρήματα, οι κυρίαρχες Ελληνικές Αρχές και Αξίες τείνουν να εξαφανιστούν, καθότι καιρό τώρα, αποτελούν στόχο ανοίκειας επίθεσης από Έσω και Έξω- θεσμικά κέντρα. Γνωρίζουν όλοι, πως ο ανυπόταχτος, αντιδραστικός και ασύμβατος με τους ρυθμούς τους Έλληνας, αν πρώτος «υποταχτεί», είναι βέβαιο, πως οι νέο-ταξικές επιλογές τους, δεν θα δυσκολευτούν να κυριαρχήσουν πανεύκολα, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο ολάκαιρο !

Είναι οι παραπάνω λόγοι κι όσοι εδώ και καιρό στην αρθρογραφία μου επαναλαμβάνω, που καθιστούν περισσότερο από ποτέ επιτακτική την ανάγκη να αντιδράσουμε. Παίρνω σαν ερέθισμα για να τοποθετηθώ τη διαδικασία για την εκλογή νέου Πρόεδρου στη Νέα Δημοκρατία, που βρίσκεται σε εξέλιξη….

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ… ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ !

Του Γιώργου Νούτσου


Θα μοιραστώ τις  σκέψεις μου μαζί σας, με διάθεση απόλυτα καλοπροαίρετη, επειδή πιστεύω, πως τελικά, ο στόχος όλων μας, πρέπει να είναι ένας και να είναι κοινός…! Το πώς θα καταφέρουμε να καταστήσουμε ικανή και πάλι τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη να ορθοποδήσει, να εκφράσει το μεγαλύτερο κομμάτι μιας κοινωνίας που δεινοπαθεί και με τη στήριξή της, να πάρει και πάλι κάποια κοντινή στιγμή τις τύχες της χώρας μας στα χέρια της !

Είναι σαφές πως δεν θα συμφωνήσουμε όλοι στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουμε τον στόχο, ούτε πολύ περισσότερο στο πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Κι αυτό γιατί το κάθε στέλεχος, μέλος ή απλός ψηφοφόρος - δικαιολογημένα - έχουν τις δικές τους προσλαμβάνουσες, τις δικές τους συμπάθειες, τα δικά τους ιδεολογικά προτάγματα και γιατί όχι, τα δικά τους συμφέροντα, που θα προσπαθήσουν μέσα από συγκεκριμένη επιλογή προσώπου να πραγματώσουν !

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣτις 19 Ιανουαρίου 2014, με γραπτή δημόσια δήλωση μου, διαχώρισα τη θέση μου από την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, παραιτούμενος και αυτοδιαγραφόμενος από το κόμμα, για μια σειρά από λόγους που λεπτομερώς τότε περιέγραψα και είχαν να κάνουν τόσο με συγκεκριμένες κυβερνητικές επιλογές με τις οποίες ιδεολογικά και συνειδησιακά διαφωνούσα, όσο και με την πολιτική αποστέωση του κόμματος της ΝΔ, που επιχειρήθηκε και επιτεύχθηκε με επιλογές προσώπων και πρακτικών, που την απομάκρυναν σταδιακά από την πλατιά μάζα των ψηφοφόρων της και την περιθωριοποίησαν.

Σήμερα, μετά τις δυο εκκωφαντικές ήττες της Παράταξης, τόσο στις εκλογές του Ιανουαρίου, όσο και στο Δημοψήφισμα που ακολούθησε, όπως επίσης και την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της, τα δεδομένα έχουν δραματικά αλλάξει !

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ…ΤΟ ALTER EGO ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…!

Του Γιώργου Νούτσου


... ο Τσίπρας θεωρεί πως παίζει χωρίς αντίπαλο ! Πως αλλιώς να εξηγηθεί η απίστευτη ελαφρότητα και αλαζονεία του, όταν απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες; Πρέπει να είναι κανείς εξαιρετικά χοντρόπετσος για να μπορεί τόσο εύκολα να ξεπερνά το γεγονός, πως υποσχέθηκε τα πάντα, αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα ! Ή θα πρέπει να θεωρεί το πόπολο, το λαό, ξεχασιάρη, ανώμαλο, μαζοχιστή, επιδεκτικό κι άλλων τόσων ακόμα κίβδηλων θεωριών, απλά και μόνο, γιατί το επίχρισμα, όπως η ηλικία, η φρεσκάδα και η σοβαροφάνεια δήθεν πωλούν ακόμα !!!

Θυμάται άραγε κανείς το σχίσιμο των μνημονίων μ ενα νόμο;

Θυμάται τη 13η σύνταξη;

Θυμάται την κατώτατη υπεσχημένη σύνταξη στα προ κρίσης επίπεδα;

Θυμάται το Οχι του δημοψηφίσματος που σε μια εβδομάδα έγινε ένα περίτρανο Ναι;

θυμάται το κάκισμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, που πλέον έχει ανερυθρίαστα την υπογραφή του;

Θυμάται τους πακτωλούς των Ρωσικών και Κινεζικών κεφαλαίων που θα μας έσωζαν την πιο κρίσιμη ώρα;

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές