Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΟΤΑΝ Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΑΠΟΧΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ

Του Γιώργου Νούτσου

Το πλέον σημαντικό γεγονός, που σημάδεψε τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση στις 2 Ιουνίου 2019, υπήρξε η τεράστια αποχή που καταγράφηκε.

Δεν είναι σίγουρα Ελληνική πρωτοτυπία, δεν παύει όμως, να αποτυπώνει την παθογένεια, που σαν σαράκι κατατρώει τα σωθικά της πολύπαθης Ελληνικής κοινωνίας, των θεσμών της Αυτοδιοίκησης και φυσικά κι αυτού ακόμα του θεσμού της Δημοκρατίας μας.

Μπορεί να ακούγονται βαρύγδουπα και τετριμμένα τα προηγούμενα, όμως, ούτε το ένα, ούτε πολύ περισσότερο το άλλο, είναι.

Κι εξηγούμαι…

Όσο περισσότερο εκπροσωπείται ο πολίτης σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο πιο αντιπροσωπευτική είναι η εκφρασμένη βούληση μιας μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, που επιθυμεί με την συμμετοχή της στην εκλογική διαδικασία να καθορίσει τις εξελίξεις.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΘΕΣΗ ΠΑΡΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Του Γιώργου Νούτσου

Η ώρα της ευθύνης για να επιλέξουμε σε ποιόν θα εμπιστευτούμε τη διοίκηση του Δήμου Γρεβενών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, φτάνει.

Η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη με την ψήφο των πολιτών καθοριστεί. Στις εκλογές της Κυριακής, μένει να επιλέξουμε τον Δήμαρχο μας, αφήνοντας πίσω, την, απόλυτα θεμιτή ένταση και ρητορική, του πρώτου γύρου των εκλογών.

Δύο οι επιλογές μας λοιπόν.

Γιώργος Δασταμάνης και Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Πρόσωπα με πολύχρονη παρουσία στα κοινά, με προσφορά, αλλά και λάθη, όπως είναι φυσικό και ανθρώπινο.

Δύο πολιτικοί με εκ διαμέτρου διαφορετικό προφίλ, χαρακτήρα, θυμικό και αντιδράσεις.

Με έργο και προσφορά μετρήσιμα, που εύκολα μπορούν να καθοδηγήσουν την κρίση των πολιτών.

Με φίλους και υποστηρικτές και οι δυο, που όμως είναι και δικοί μας φίλοι.

Έναν, παρά ταύτα, μπορούμε να επιλέξουμε κι αυτό έχουμε χρέος, να το κάνουμε με φωνή καθαρή και το χέρι στην καρδιά.

Προσωπικά, όπως πάντα πράττω, και αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να ακολουθήσω την μέση οδό. Θα πάρω σαφή θέση. Θα ενώσω δυνάμεις και θα καλέσω τους πιστούς μου φίλους της πρώτης Κυριακής, να συμπορευτούμε και μαζί να δώσουμε τη μάχη και αυτή τη φορά.

Πιστεύω, πως η στήριξη στον Γιώργο Δασταμάνη είναι μονόδρομος, αν θέλουμε με σύμπνοια και μεθοδικότητα να συνεχιστεί το έργο της ανάταξης στη λειτουργία του Δήμου μας και αν επιθυμούμε  την δημιουργική ανάπτυξη, μέσα από παρεμβάσεις, που ώριμες πια, θα σηματοδοτήσουν την πορεία του Δήμου Γρεβενών στα χρόνια που ακολουθούν, ανοίγοντας το παιχνίδι, βελτιώνοντας παθογένειες, ολοκληρώνοντας ότι την πρώτη πενταετία δεν πρόλαβε να γίνει.

Συμμετέχουμε λοιπόν ενεργά στις εκλογές της Κυριακής…

Στηρίζουμε Γιώργο Δασταμάνη.

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
(ανοιχτή επιστολή)

Φίλες και φίλοι,

Ο αγώνας για τον Δήμο Γρεβενών δόθηκε με αξιοπρέπεια από τον συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», στον οποίο είχα την χαρά και την τιμή να συμμετέχω.
Οι πολίτες με την ψήφο τους, αποφάσισαν με ένα ισχυρό 60%, να δώσουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία στον Γιώργο Δασταμάνη και στον Δημοσθένη Κουπτσίδη, να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους - οριστικά τη φορά αυτή - την δεύτερη Κυριακή των Εκλογών, ενώ παράλληλα, αναγνώρισαν τον έντιμο και δυνατό αγώνα, που έδωσε ο Κώστας Παλάσκας και οι συνεργάτες του.

Για τον δικό μας συνδυασμό, επιφύλαξαν μια δυσάρεστη μεταχείριση και μας κατέταξαν δυστυχώς τέταρτους, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη θέση, πως, τελικά, παρά την φιλότιμη προσπάθεια όλων των συνυποψηφίων μου και του επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Παπαδόπουλου, ελάχιστα τους πείσαμε.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές