Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΦΙΛΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕ, ΑΚΟΥ ΚΙ ΕΣΥ…

Του Γιώργου Νούτσου


Τα προηγούμενα χρόνια, μαζί δεν πορευτήκαμε. Κοινές μάχες, δεν δώσαμε. Από άλλα μετερίζια διαλέξαμε να δώσουμε τους αγώνες μας. Βλέπεις, η κοσμοθεωρία μας διαφορετική. Πως θα μπορούσαμε άλλωστε όλοι να συμφωνούμε σε όλα;

Παρ όλα αυτά, μόχθησες και μόχθησα. Κοινή ήταν η στόχευση στο μυαλό μας… Θέλαμε, ο πολύπαθος τόπος μας θα πορευτεί καλύτερα. Τουλάχιστον συμφωνούσαμε σ αυτό… Και είναι αυτό, το ίδιο ακριβώς πράγμα, που σήμερα μας ενώνει - σε έναν αγώνα υπαρξιακό κυριολεκτικά - για την επιβίωση του τόπου μας.

Εγώ, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα την προσωπική μου υπέρβαση, καθώς πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, τοποθέτησα τα Γρεβενά και την πορεία τους στο μέλλον.  Επέλεξα τον άνθρωπο με τον οποίο κοινό όραμα θα μοιραζόμασταν, αδιαφορώντας, αν η συνείδηση του κόσμου μας είχε ταγμένους, άλλον να ασπάζεται τον αναμμένο Πυρσό κι άλλον τον πράσινο Ήλιο.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΚΟΥ…

Του Γιώργου Νούτσου


Μαζί πορευτήκαμε δεκαετίες τώρα. Κι όταν εσύ δεν με γνώριζες, από τα 15 μου κιόλας χρόνια, εγώ έδινα την δική μου μάχη – μαθητής ακόμα – σαν πρόεδρος του 15μελούς στο Λύκειο όπου φοιτούσα, με την σημαία της ΜΑΚΙ.

Φοιτητής της Νομικής στη συνέχεια δεν σταμάτησα τον αγώνα μου. Ενεργό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από το πρώτο κιόλας έτος, Πρόεδρος των Επιτροπών Έτους όλα τα επόμενα χρόνια και δραστήριο μέλος της Γραμματείας Φοιτητικού της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου, σε χρόνια δύσκολα, να παραλάβουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο απαξιωτικό 6% και να την πάμε, μέχρι την αποφοίτησή μου, πρώτη δύναμη με ποσοστό 35%.

Από το 1996 και για τρία χρόνια Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρεβενών.

Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος το 1998 με τον Νίκο Τζήρο.

Υποψήφιος πολιτευτής το 2000 με τη ΝΔ, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις Εσωκομματικές Εκλογές με μεγάλη διαφορά για το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή Γρεβενών.

Υποψήφιος Δήμαρχος το 2002 με ποσοστό 49% από την πρώτη Κυριακή.

Δήμαρχος το 2006 με το συντριπτικό ποσοστό του 59% από την πρώτη Κυριακή.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ;;;

Του Γιώργου Νούτσου


Δασταμάνης, Κουπτσίδης, Ντάγκα, Παλάσκας, Παπαδόπουλος.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Γρεβενών στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαίου.

Όλοι τους, με πλούσιο παρελθόν και παρόν, που θα αποτελέσουν τον ασφαλέστερο οδηγό για την κρίση των συνδημοτών μας. Μια κρίση που θα σηματοδοτήσει το μέλλον τους… καθιστώντας το επώδυνο για τους τέσσερεις από αυτούς, αλλά πολύ φωτεινό κι ελπιδοφόρο για τον πέμπτο της παρέας, που βαθιά πιστεύω, πως θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Οι πολίτες - ακριβώς επειδή τυχαίνει να ζούμε σε έναν τόπο μικρό - γνωρίζουν πολύ καλά τους υποψηφίους.

Γνωρίζουν τα προτερήματα και τις ελλείψεις του καθένα. Το έργο ή την ανεπάρκειά του. Τις δυνατότητες ή τις αδυναμίες του. Την συνέπεια ή την ασυνέπεια των λόγων του.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές