Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΥΤΕ «Ο», ΟΥΤΕ «Η»… «ΤΟ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ...!

Του Γιώργου Νούτσου

Όσο ιδεοληπτικός και καταστροφικός είναι ο Κρατισμός της κυβέρνησης,  άλλο τόσο ιδεοληπτικός και καταστροφικός θα αποδειχτεί - αν τελικά ακραιφνώς εφαρμοστεί - και ο νεοΦιλελευθερισμός του Κυριάκου..!

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό, πως τις περισσότερες φορές η ελευθερία των αγορών, δεν συμβαδίζει με την ελευθερία των ανθρώπων, γι αυτό κι ένα μείγμα πολιτικής, που θα συνθέτει τις αρχές του κοινωνισμού και της ελευθερίας των αγορών, θεωρώ πως θα πρέπει να αποτελέσει την εκ των ων ουκ άνευ, μονοδρομική πολιτική που οφείλει να ακολουθηθεί !

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ…

Του Γιώργου ΝούτσουΛογικό είναι ο καθένας από μας, να κουβαλά τις δικές του ιδέες, να έχει την πολιτική του άποψη και να την εκφράζει, να ανήκει ή έστω να προσεγγίζει σε κάποιο κόμμα, που θεωρεί πως περισσότερο ταυτίζεται με τα πιστεύω του...

Όλα αυτά όμως, αφήνουν παγερά αδιάφορη την τοπική πολιτική σκηνή και κυρίως την Αυτοδιοίκηση και φαντάζουν περιττά...ενώ από την άλλη, από ελάχιστα έως καθόλου, μπορούν να επηρεάσουν τις πολιτικές των κομμάτων, που λίγο ή πολύ, όλα παίζουν το δικό τους μικροπολιτικό παιχνίδι, αδιαφορώντας για την γνώμη των φίλων και στελεχών τους και αυτού ακόμα του Εθνικού συμφέροντος.

Αυτό το κενό επικοινωνίας, ανάμεσα στην κοινωνία και στα κόμματα, ανάμεσα σε ανθρώπους σαν εμένα και όλους εσάς και τους χειραγωγήσιμους ταγούς μας (δεν εξαιρώ καν τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον χαρακτηρισμό), με ωθεί την ώρα αυτή να βάλω στην παλάντζα το μείζον διακύβευμα του τόπου μας που επέλεξα να υπηρετήσω με την κάθοδό μου στον αυτοδιοικητικό στίβο και στην απόφαση, με σώμα και ψυχή, σ αυτόν να ταχθώ.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ….!

Του Γιώργου Νούτσου


Πληθαίνουν οι συμμετοχές στις εκλογές για τον Δήμο Γρεβενών, τουλάχιστον σε επίπεδο προθέσεων… κι αυτό, για μένα, είναι πολιτική υγεία.

Θα υπήρχε πρόβλημα όντως, αν κανείς δεν εκδήλωνε ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου του. Πόσο μάλλον, που είναι γνωστό σε όλους, πως η διαχειριστική και οικονομική συγκυρία, δεν είναι και η καλύτερη και πως, αυτοί που θα κληθούν να διαχειριστούν τις τύχες του τόπου μας, θα έχουν πολλά χρονίζοντα, αλλά και τρέχοντα πιεστικά  προβλήματα να αντιμετωπίσουν. Στην φάση αυτή λοιπόν, δεν κρίνω τα πρόσωπα, αλλά την εκφρασμένη πρόθεσή τους να θέσουν εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών μας.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές