Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

“ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ” … ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Του Γιώργου Νούτσου

Ότι κι αν πει κανείς για το θέμα, κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι απλά αντιπολιτεύεται. Πολύ περισσότερο τώρα, που οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης πλησιάζουν και τα ανακλαστικά των ενδιαφερόμενων εντείνονται.

Το θέμα «λαϊκή αγορά» δεν είναι σίγουρα τωρινό. Έχει παρελθόν, έχει παρόν αλλά αυτό που εμείς επιδιώκουμε, είναι να έχει και μέλλον. Ένα μέλλον όμως, που να είναι απαλλαγμένο από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, απαλλαγμένο από λύσεις του ποδαριού, ένα μέλλον που θα δίνει προοπτική λειτουργίας σ ένα θεσμό, με τρόπο που πάνω απ όλα θα διευκολύνει τον πολίτη, θα ανταποκρίνεται στο αίτημά του για φθηνά, ποιοτικά και γιατί όχι τοπικής κυρίως παραγωγής προϊόντα, θα ικανοποιεί τα συμφέροντα των παραγωγών και των εμπόρων του τόπου μας.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ…ΚΙ ΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

Του Γιώργου Νούτσου

Τελικά, δεν χρειάζεται να το φωνάξουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, πως οι εκλογές  για την αυτοδιοίκηση πλησιάζουν, όπως ο κ. Τζημουρώτας σε επιστολή του μας καταλογίζει…Το αποδεικνύουν τα έργα και οι ημέρες της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, πως σε δυο μόλις μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας τρία άρθρα, “πρωτοκλασσάτων” στελεχών της Δημοτικής Αρχής, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να σέρνει το χορό και τον Δήμαρχο με τον Αντιδήμαρχο, να ακολουθούν…Για να μας πουν, τι όμως; Για να μας ενημερώσουν για τα θέματα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου; τι το σημαντικότερο είχε αυτή η συνεδρίαση, που άλλες δεν είχαν; ποιες ήταν οι τοποθετήσεις εκείνες, που «τάραξαν τα νερά» και έπρεπε να καταστούν γι αυτές κοινωνοί οι συμπολίτες μας; Τι, τελικά, ιδιαίτερο αναδείχτηκε μέσα από αυτή τη συνεδρίαση;

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button

ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ …ένα στοιχημα, που δεν πρεπει να χαθει…

Του Γιωργου Νουτσου

  …Και τα Ανακατωσαρια του 2005, ανηκουν πλεον στο παρελθον. Λιγες μερες λοιπον, μετα τη ληξη τους, θεωρω σκοπιμο, χωρις καμια διαθεση εντυπωσιασμου και κυριως εκμεταλλευσης, αυτου του «λαμπρου» κατά τη ταπεινη μου αποψη, γεγονοτος, να καταθεσω καποιες μου σκεψεις, θελοντας ετσι, να συμβαλλω θετικα, στον προβληματισμο, που τελευταια αναπτυχθηκε, σχετικα με την «συνεχεια» αυτου του θεσμου, τις δυσκολιες ή τις προοπτικες του.

 Κατά γενικη ομολογια και οι φετινες εκδηλωσεις στεφτηκαν από απολυτη επιτυχια. Κι αυτό το αποδεικνυουν, τοσο ο αριθμος των επισκεπτων, που κατεκλυσαν την πολη μας, τοσο η διαρκεια των εκδηλωσεων, που φετος ηταν μεγαλυτερη από κάθε άλλη φορα, οσο βεβαια και το ασβεστο κεφι, που διαπερασε ολους μας, ολες αυτές τις μερες, κανοντας μας για μια ακομα φορα…παιδια, συμμετοχους, καρναβαλιστες, συνοδοιπορους…

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές