Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παρεμβάσεις σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα


 
Το Δημοτικό Διαμέρισμα Φελλίου του Δήμου Γρεβενών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος την Πέμπτη 29-4-2010, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρο Μπασνά, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Λεωνίδα Τεντόγλου.
 
Στο Φελλί – και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα- βρίσκεται σε εξέλιξη εργολαβία που αφορά την εσωτερική οδοποιία, αποκατάσταση δρόμων, κατασκευή πεζοδρομιών και τοιχίων.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΓΡΕΒΕΝΑ - ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΩΡΑ (ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ) 

Στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ παραγωγής του Δήμου «ΓΡΕΒΕΝΑ – Πρασίνου Χώρα» το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 με την παρουσία εκπροσώπων των αρχών και φορέων του τόπου, προέδρων πολιτιστικών συλλόγων και των Γρεβενιωτών.

Όπως τονίστηκε από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο και τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ, δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή οπτική περιήγηση στον τόπο μας, μέσα από χαρακτηριστικές συναντήσεις με ανθρώπους και τοπία,

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ

Οργή, έκπληξη και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε στην κοινωνία των Γρεβενών, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κου Παναγιώτη Μπιτσαξή, με αριθμό πρωτοκόλλου 32012/22-07-2010, να ανασταλεί ο διορισμός του μόνιμου προσωπικού (ΦΕΚ 424/Γ/2010 & ΦΕΚ 487/Γ/2010), στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, πυλώνας της τοπικής ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε κεντρική προτεραιότητα των πολιτικών, όλων ανεξαίρετα των τοπικών θεσμικών φορέων, με έμφαση στην καλύτερη οργάνωση, στην ολοκλήρωση των υποδομών, στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους επισκέπτες, στην αδιάλειπτη προβολή κ βέβαια στην στελέχωση του με έμπειρο και αριθμητικά ικανό προσωπικό.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩN 

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών Νούτσος Γεώργιος καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βλάχος Οδυσσέας, Ασλανίδου Δέσποινα, Λόλας Ιωάάννης, Καραλιόλιος Παναγιώτης,  Γκέκας Δημήτριος,  Τσιαβταρίδης Θεοδόσιος, Τεντόγλου Λεωνίδας και οι Πρόεδροι Τ.Δ.. Τσίπης Σιδέρης και Βαρσάμης Χρήστος, με έντονο και απόλυτο τρόπο καταδικάζουν απερίφραστα τα θλιβερά και βίαια  επεισόδια, που συνέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη συζήτηση του θέματος “Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων”.

Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο ναός της τοπικής μας Δημοκρατίας, ο χώρος όπου μέσα από εποικοδομητικό διάλογο και διαλεκτικές αντιπαραθέσεις  σχεδιάζεται, αναλύεται, αποφασίζεται και τέλος υλοποιείται η πολιτική ανάπτυξης του τόπου και η διασφάλιση των συμφερόντων των πολιτών. Οποιαδήποτε λοιπόν, συμπεριφορά, που διασαλεύει αυτή τη λειτουργία, που παρακωλύει την τάξη και καταλύει τη Δημοκρατία, απ όπου κι αν προέρχεται είναι απόλυτα καταδικαστέα. Οι εντάσεις των στιγμών, οι λεκτικές διαφωνίες, οι έντονες αντιπαραθέσεις δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση δικαιολογία για ύβρεις, οχλαγωγία και πολύ περισσότερο για χειροδικία και  τραμπουκισμό.

Περισσότερα...

 
Επιλογές