Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Γαβρίδη Μιχάλη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος το μεσημέρι της Πέμπτης 8-7-2010.

Η επίσκεψη του κ. Γαβρίδη στο Δήμο Γρεβενών έδωσε την ευκαιρία μιας ουσιαστικής συζήτησης σε σειρά θεμάτων που αφορούν όλους τους συμπολίτες μας.
 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button


ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ

Συνάντηση με τον Υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. βουλευτή Κοζάνης κ. Γιώργο Κασαπίδη είχε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2010 στο Δημαρχείο Γρεβενών.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών είχε την ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά τον κ. Κασαπίδη για ζητήματα του αγροτικού χώρου στο Δήμο Γρεβενών και να έχει εποικοδομητική συζήτηση μαζί του.

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button


 

ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ" ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

Το έργο αυτό δίνει μια διπλή «πρωτιά» στον Δήμο Γρεβενών

  • Είναι το πρώτο έργο στο Νομό Γρεβενών που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις
  • Και είναι το μεγαλύτερο σε προϋπολογισμό έργο από τα έργα που εντάχθηκαν έως τώρα στο ΕΣΠΑ σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Γρεβενών είναι η εξής:

Είμαι σήμερα στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσω τους συμπολίτες μας για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Το μεγάλο έργο της Αντικατάστασης του δικτύου Ύδρευσης του πόλης των Γρεβενών και της κατασκευής νέων δεξαμενών ύδρευσης είναι πλέον γεγονός.

Πριν λίγες μέρες, με την υπογραφή του Γ. Γ. της Περιφέρειας. Δυτ. Μακεδονίας εντάχθηκε στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013, στον άξονα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής».

Περισσότερα...

 
Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

 
Η πολύτιμη συλλογή των ξυλογλύπτων του Δημήτρη Αγοράστη (1903-1988) βρήκε επάξιο εκθεσιακό χώρο – που θα είναι καθημερινά ανοικτός για τους πολίτες- στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.
 
Το μοναδικά έργα του Αβδελλιώτη τεχνίτη υποδέχτηκε ο νέος χώρος τους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30-5-2010 στο Κέντρο Πολιτισμού.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος χαρακτήρισε το έργο μοναδικό, ενώ ευχαρίστησε με θερμά λόγια την Ιουλία και Βασιλική Αγοράστη (κόρες του καλλιτέχνη) για την προσφορά τους στον τόπο.

Περισσότερα...

 

Δραστηριότητα - Νέα & ανακοινώσεις
AddThis Social Bookmark Button


ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΜΕΡΑ- ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

 

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Γρεβενών την Παρασκευή 28-5-2010 η σύμβαση για το σημαντικότατο έργο της Ανάπλασης του Πάρκου Μέρα- του μεγαλύτερου κοινόχρηστου χώρου στην πόλη μας, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Νούτσος και η ανάδοχος κοινοπραξία υπέγραψαν το έργο που έχει ορίζοντα εκτέλεσης τους 18 μήνες, ενώ ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως το έργο που θα αλλάξει την είσοδο των Γρεβενών, θα ολοκληρωθεί σε συντομότερο χρόνο.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Επιλογές