Δραστηριότητα - Αρθρα
AddThis Social Bookmark Button
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
(ανοιχτή επιστολή)

Φίλες και φίλοι,

Ο αγώνας για τον Δήμο Γρεβενών δόθηκε με αξιοπρέπεια από τον συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», στον οποίο είχα την χαρά και την τιμή να συμμετέχω.
Οι πολίτες με την ψήφο τους, αποφάσισαν με ένα ισχυρό 60%, να δώσουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία στον Γιώργο Δασταμάνη και στον Δημοσθένη Κουπτσίδη, να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους - οριστικά τη φορά αυτή - την δεύτερη Κυριακή των Εκλογών, ενώ παράλληλα, αναγνώρισαν τον έντιμο και δυνατό αγώνα, που έδωσε ο Κώστας Παλάσκας και οι συνεργάτες του.

Για τον δικό μας συνδυασμό, επιφύλαξαν μια δυσάρεστη μεταχείριση και μας κατέταξαν δυστυχώς τέταρτους, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη θέση, πως, τελικά, παρά την φιλότιμη προσπάθεια όλων των συνυποψηφίων μου και του επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Παπαδόπουλου, ελάχιστα τους πείσαμε.

Προσωπικά, σέβομαι και τιμώ την επιλογή των συμπολιτών μου.

Η λογική μου, δεν μου επιτρέπει να ερμηνεύσω το εκλογικό αποτέλεσμα σαν καταψήφιση του σημερινού Δημάρχου.

Αναγκάζομαι λοιπόν, να διαφοροποιηθώ από την ερμηνεία που δίνει στο εκλογικό αποτέλεσμα με δημοσίευσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και πολύ περισσότερο, να διαφοροποιηθώ από την προτροπή-κατεύθυνση «εξ ονόματος όλων», που στην συνέχεια επιχειρεί, καθώς δεν υπήρξε ανάμεσά μας κάποια σχετική συνεννόηση ή συμφωνία για την από κοινού έκφραση, δημόσια, μιας τέτοιας θέσης.

Επιφυλάσσομαι τις μέρες που ακολουθούν, να τοποθετηθώ δημόσια, ως προς την θέση την οποία θα κρατήσω απέναντι στους μονομάχους της δεύτερης Κυριακής, καθώς ακόμα δεν έχω καταλήξει στην οριστική μου απόφαση.

Όμως, όποια και να είναι η θέση μου, θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά μου, κάθε απόφαση για θέματα σοβαρά σαν κι αυτά, να την καθορίζω και να την εκφράζω εγώ και μόνο.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Γιώργος Νούτσος
 
Επιλογές